Sulīgas un pufīgas vistas-kabaču kotletes ātrai maltītei
Foto: Privātais arhīvs
2.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. neliels kabacis
neliels kabacis
1 kg
1 kg atkauloti vistas šķiņķīši bez ādas
atkauloti vistas šķiņķīši bez ādas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
 
citas garšvielas
citas garšvielas
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātras un gardas pusdienas vai vakariņas izdosies, ja ļausies kotlešu burvībai! Lai tās būtu īpaši sulīgas un mitras, vistas gaļai iespējams pielikt kabaci, bet pufīgumu nodrošinās mīklas izdauzīšana. Baudi ar pavasarīgiem salātiem. Recepti iesaka gardēde Aina Pitrāne.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samal vistas gaļu, sīpolu un nomizotu kabaci.

    Pievieno sāli, piparus un citas garšvielas pēc savas vēlmes.

    Gaļas masu mīci un ik pa laikam labi izdauzi gar bļodas malu. Paņem to rokās un strauji met atpakaļ bļodā.

    Veido kotletes.

    Uz straujas liesmas apcep pannā no abām pusēm 30-40 sekundes.

    Samazini liesmu un aptuveni septiņas minūtes sautē zem vāka.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form