Tasty
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Kebabiem:
2
2 iepakojumi cāļa cepamās desiņas
iepakojumi cāļa cepamās desiņas
200 g
200 g konservēti ananasi
konservēti ananasi
2-3
2-3 krāsainas paprikas
krāsainas paprikas
1
1 ābols
ābols
1
1 bumbieris
bumbieris
Mērcei:
1 TK
1 TK Dižonas sinepes
Dižonas sinepes
4-5 ĒK
4-5 ĒK sojas mērce
sojas mērce
1/3 ĒK
1/3 ĒK čili pasta
čili pasta
pēc garšas
pēc garšas konservēto ananasu sīrups
konservēto ananasu sīrups
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Gaļas ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Grilēšanas cienītāji, kas meklē jaunas garšas kombinācijas, novērtēs desiņu "kebabus" ar saldiem āboliem un bumbieriem. Īpaši gardam rezultātam iesakām izmēģināt desiņas ar kaltētiem tomātiem un baziliku, kā arī lakšiem un citronpipariem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavošana:

    Cāļa desiņas sagriež gabaliņos, ananasu gredzenus sagriež 6-8 daļās, tikpat lielos gabalos sagriež ābolu, bumbieri un papriku.

    Uz iesmiem pamīšus sadur desiņas, augļus un papriku, veidojot krāsainas virtenes. Ja nav pieejami iesmi, sastāvdaļas vari kārtot arī cepamajā restē, vien jāpielūko, lai gabaliņi ir lielāki nekā restes caurumi.

    Mērcei bļodā sajauc 4-5 ēdamkarotes sojas mērces, 1 tējkaroti sinepju (ja izmanto kreptīgākas sinepes, liec mazāk), 1/3 tējkaroti čili pastas, un pielej pāri palikušo ananasu sīrupu.

    Kebabu iesmus cep uz grila, ik pa brīdim apsmērējot ar pagatavoto mērci.
    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form