Sulīgi vistas stilbiņi ar dārzeņiem un rīsiem
Foto: Vida Press
3.8000 5
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
2 ĒK olīveļla
olīveļla
4 gab.
4 gab. vistas stilbiņi
vistas stilbiņi
4 gab.
4 gab. vistas šķiņķi
vistas šķiņķi
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. burkāns
burkāns
1 ĒK
1 ĒK paprikas pulveris
paprikas pulveris
pēc garšas
pēc garšas čili pipars
čili pipars
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
175 g
175 g gargraudu rīsi
gargraudu rīsi
400 g
400 g konservēti tomāti
konservēti tomāti
1 TK
1 TK timiāns
timiāns
450 ml
450 ml vistas buljons
vistas buljons
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti
 
lociņi, dekorēšanai
lociņi, dekorēšanai
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Klasisks ēdiens, kurš neprasa lielas pūles, bet garantē vienmēr izcilu rezultātu. Rīsi, kuri gatavosies kopā ar gaļu un dārzeņiem, būs īpaši gardi un aromātiski.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.

    Karstumizturīgā pannā uzkarsē eļļu un liek cepties gaļu, līdz tā iegūst zeltainu garoziņu. Izņem gaļu no pannas. Liek pannā sasmalcinātus sīpolus, gabaliņos sagrieztus burkānus un cep aptuveni 5 minūtes.

    Tad pievieno paprikas pulveri*, sasmalcinātus ķiplokus un čili, rīsus un turpina cept aptuveni 2-3 minūtes.

    Pievieno pārējas sastāvdaļas, virsū izkārto vistas gaļu un uzkarsē, līdz šķidrums sāk burbuļot.

    Pannai uzliek vāku vai pārklāj to ar foliju un liek krāsnī uz 45 minūtēm, līdz rīsi ir gatavi.

    Izņem no krāsns, pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem un pasniedz.

    *Ja ir, izmanto kūpinātas paprikas pulveri, tas piesķirs papildu garšas nianses.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form