Sulīgie burkānu kēksiņi ar krēmsiera krēmu
Foto: Cook.me
2.5000 2
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g milti
milti
150 g
150 g cukurs
cukurs
1 TK
1 TK kanēlis
kanēlis
1 TK
1 TK dzeramā soda
dzeramā soda
1/2 TK
1/2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
1/4 TK
1/4 TK sāls
sāls
160 g
160 g burkāni, sarīvēti
burkāni, sarīvēti
2
2 olas
olas
150 g
150 g eļļa
eļļa
KRĒMAM
120 g
120 g krēmsiers
krēmsiers
4 ĒK
4 ĒK sviests
sviests
240 g
240 g pūdercukurs
pūdercukurs
1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Mafini
  • Pasaules Virtuve
  • Burkāni kēksiņiem piešķirs īpašu sulīgumu, bet krēmsiera krēmā sagaršosi vaniļas notis. Bauda katrā kumosā! Recepti iesaka kulinārijas portāls "Cook.me".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ietauko kēksiņu veidnes padziļinājumus vai saliek tajos cepamā papīra formiņas.

    Bļodā ber miltus, cukuru, kanēli, sodu,cepamo pulveri, sāli un samaisa.

    Citā bļodā samaisa burkānus ar eļļu.

    Pievieno burkānu masu sausajām sastāvdaļām un samaisa.

    Liek klāt olas un iemaisa, bet nekuļ.

    Ar karoti liek masu kēksiņu veidnē, piepildot katru padziļinājumu līdz 3/4.

    Cep aptuveni 13 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka irbulīti.

    Gatavo krēmu. Bļodā liek krēmsieru, sviestu, vaniļu un sakuļ. Pa daļām pievieno un iekuļ pūdercukuru.

    Kēksiņus atdzesē. Izmantojot kulinārijas maisiņu, tos dekorē ar krēmu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam