Foto: Tasty For Me publicitātes foto

Vienkārši pagatavojami kēksiņi bez kviešu miltiem un cukura. Ķirbis tiem piešķir īpašu sulīgumu un skaisti saulainu krāsu. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

No šī sastāvdaļu daudzuma sanāk aptuveni 36 kēksiņi.

6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgķirbja mīkstums6 olas200 grīsu milti2 ĒKeļļa ar neitrālu garšu2 TKcepamais pulveris4 ĒKmedus

Sagatavošana

1

Sagriež ķirbi nelielos gabaliņos, kārto folijā un cep cepeškrāsnī apmēram 20-30 minūtes iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī. Tad tos nedaudz atdzesē un sablendē.

2

Bļodā iesit olas, pievieno medu un saputo. Pievieno eļļu un vēlreiz saputo. Olu masā iesijā miltus un cepamo pulveri. Pievieno ķirbja biezeni un visu samaisa.

3

Pilda mīklu kēksiņu formā, cep 20 minūtes 180 grādos.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!