Sulīgie ķirbju kēksiņi bez glutēna
Foto: Tasty For Me publicitātes foto

Vienkārši pagatavojami kēksiņi bez kviešu miltiem un cukura. Ķirbis tiem piešķir īpašu sulīgumu un skaisti saulainu krāsu. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

No šī sastāvdaļu daudzuma sanāk aptuveni 36 kēksiņi.

Sagriež ķirbi nelielos gabaliņos, kārto folijā un cep cepeškrāsnī apmēram 20-30 minūtes iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī. Tad tos nedaudz atdzesē un sablendē.

Bļodā iesit olas, pievieno medu un saputo. Pievieno eļļu un vēlreiz saputo. Olu masā iesijā miltus un cepamo pulveri. Pievieno ķirbja biezeni un visu samaisa.

Pilda mīklu kēksiņu formā, cep 20 minūtes 180 grādos.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form