Sulīgie ķirbju kēksiņi bez glutēna
Foto: Tasty For Me publicitātes foto
3.0000 1
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg ķirbja mīkstums
ķirbja mīkstums
6
6 olas
olas
200 g
200 g rīsu milti
rīsu milti
2 ĒK
2 ĒK eļļa ar neitrālu garšu
eļļa ar neitrālu garšu
2 TK
2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
4 ĒK
4 ĒK medus
medus
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Kēksi
  • Mafini
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojami kēksiņi bez kviešu miltiem un cukura. Ķirbis tiem piešķir īpašu sulīgumu un skaisti saulainu krāsu. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    No šī sastāvdaļu daudzuma sanāk aptuveni 36 kēksiņi.

    Sagriež ķirbi nelielos gabaliņos, kārto folijā un cep cepeškrāsnī apmēram 20-30 minūtes iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī. Tad tos nedaudz atdzesē un sablendē.

    Bļodā iesit olas, pievieno medu un saputo. Pievieno eļļu un vēlreiz saputo. Olu masā iesijā miltus un cepamo pulveri. Pievieno ķirbja biezeni un visu samaisa.

    Pilda mīklu kēksiņu formā, cep 20 minūtes 180 grādos.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form