Sulīgie ķirbju un krēmsiera kvadrātiņi
Foto: Shutterstock

Sulīgi, krēmīgi un mutē kūstoši ir šie ķirbju un krēmsiera kvadrātiņi. Bēda tikai viena – cep, cik gribi, vienmēr būs par maz.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.

Kausēto sviestu lielā bļodā sakuļ ar ķirbju biezeni (kā to gatavot, stāstījām šajā rakstā).

Atsevišķi sakuļ olas ar cukuru, sāli un garšvielām. Pievieno un iekuļ krēmsieru, lej masu lielajā bļodā un iemaisa.

Pa daļām iesijā un iemaisa miltus. Ja vēlas, masā var iemaisīt arī rozīnes, riekstus, sukādes, marmelādes gabaliņus vai citus labumus. Lej masu veidnē.

Cep 25–30 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē, sagriež kvadrātos un bauda.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form