Sulīgie siera un dārzeņu plācenīši kaloriju skaitītājiem
Foto: "Edunsporto" publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

"Laiku pa laikam "tīru" ledusskapi". Šī bija viena no tādām dienām. Ko es tur atradu? Tējas sieru ar "iztecējušu" termiņu un apvītušu kabaci. Ko ar šiem labumiem iesākt? Izcepu siera un dārzeņu plācenīšus, kuri arī man – īstai gaļēdājai – ļoti gāja pie dūšas," tā recepti kaloriju skaitītājiem pieiesaka veselīga uztura un dzīvesveida bloga "Ēdunsporto" autore, fitnesa trenere Ineta Rijniece.

Kabaci sarīvē, uzkaisa sāli un noliek malā, lai atsulojas.

Sarīvē sieru, burkānus, izspiež caur spiedi ķiplokus, sagriež zaļos lociņus.

Kabacim nospiež lieko sulu un sajauc ar visām pārējām sastāvdaļām.

Pievieno olas, klijas (tās uzsūks lieko mitrumu, padarot plācenīšus saturīgus), samaisa, veido ar rokām kotletītes un liek uz cepamās plāts.

Liek līdz 170 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 30 minūtes, līdz plācenīši ir zeltaini.

Ēdiena uzturvērtība (100 g):

Olbaltumvielas – 11.3 g
Oglhidrāti – 5.6 g
Tauki – 5.7 g
Kilokalorijas – 121

Kilokalorijas visai porcijai – 1204

Izmantojot šo kalkulatoru, vari aprēķināt savu aptuveno bāzes vielmaiņu, kā arī dienas kaloriju patēriņu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form