Sulīgie vistas šķiņķīši franču gaumē
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Šī recepte ir viegli pagatavojama un zināma jau kopš padomju laikiem. Pateicoties sīpoliem, vistas gaļa iznāk ļoti sulīga un garšīga, tādēļ, gatavojot šo ēdienu, sīpolus labāk nežēlo," tā skaidro "Tasty" lasītāja Lina, iesūtot savu recepti recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai.

Sīpolus nomizo, sagriež gredzenos.

Sarīvē sieru.

Vistas šķiņķīšus ieliek pannā, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Sulīgie vistas šķiņķīši franču gaumē
Foto: Privātais arhīvs

Virs gaļas liek dāsnu sīpolu kārtu, bet pa virsu sīpoliem – rīvēto sieru.

Sulīgie vistas šķiņķīši franču gaumē
Foto: Privātais arhīvs

Pannai uzliek vāku, sautē šķinķīšus aptuveni 40 minūtes uz vidējās uguns.

Sulīgie vistas šķiņķīši franču gaumē
Foto: Privātais arhīvs

Sulīgie vistas šķiņķīši franču gaumē
Foto: Privātais arhīvs

Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

Vairāk par konkursu lasi te!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form