Sulīgs ābolu kēkss ar krēmsiera glazūru
Foto: Shutterstock
2.6667 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
2 glāzes
3 glāzes
2 TK

Ikdienā vai svētkos, vienmēr gaidīts ir sulīgs ābolu kēkss ar kārdinošu krēmsiera glazūru.

Ābolus nomizo, izņem sēklotni, sagriež gabaliņos, uzber 2 ĒK cukura, kanēli, samaisa.

Gatavo mīklu. Krējumam pievieno miltus un sajauc. Olas saputo ar cukuru, līdz masa kļūst gaišāka un dubultojas apjomā.

Krējuma masai pievieno sakultās olas, sakuļ ar mikseri, līdz veidojas viendabīga masa. Masai pievieno sagatavotos ābolus un sodu vai cepamo pulveri.

Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep, līdz gatavs – aptuveni 35-40 minūtes.

Kad kēkss atdzisis, to pārlej ar krēmsiera glazūru, ko gatavo, sekojot šīs receptes aprakstā minētajiem norādījumiem.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form