40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 gab.āboli2 glāzesskābs krējums3 olas2 glāzescukurs3 glāzesmilti2 TKsoda kanēlis
Sagatavošana
1
Ābolus nomizo, izņem sēklotni, sagriež gabaliņos, uzber 2 ĒK cukura, kanēli, samaisa.
2
Gatavo mīklu. Krējumam pievieno miltus un sajauc. Olas saputo ar cukuru, līdz masa kļūst gaišāka un dubultojas apjomā.
3
Krējuma masai pievieno sakultās olas, sakuļ ar mikseri, līdz veidojas viendabīga masa. Masai pievieno sagatavotos ābolus un sodu vai cepamo pulveri.
4
Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep, līdz gatavs – aptuveni 35-40 minūtes.
5
Kad kēkss atdzisis, to pārlej ar krēmsiera glazūru, ko gatavo, sekojot šīs receptes aprakstā minētajiem norādījumiem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit