Sulīgs persiku pīrāgs itāliešu mafijas gaumē
Foto: Shutterstock
2.0000 7
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
Mīklai
1 tase
1 tase Milti
Milti
1/2 TK
1/2 TK Cepamais pulveris
Cepamais pulveris
2 šķipsnas
2 šķipsnas Sāls
Sāls
230 g
230 g Sviests, kausēts
Sviests, kausēts
2/3 tase
2/3 tase Cukurs
Cukurs
1 gab.
1 gab. Ola
Ola
1/2 TK
1/2 TK Vaniļas cukurs
Vaniļas cukurs
Pildījumam
6-8 gab.
6-8 gab. Persiki
Persiki
pēc garšas
pēc garšas Cukurs
Cukurs
pēc garšas
pēc garšas Kanēlis
Kanēlis
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Mātes dienas ēdieni
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Šī ir ātra un aromātiskā pīrāga recepte, kas lieti noderēs šobrīd, kad tirgū un veikalu plauktos sārtojas sulīgi persiki. Kādēļ mafijas gaumē? Jo šī ir viena no "Mafijas pavārgrāmatas" receptēm, kuras ir tik ģeniāli vienkāršas, ka to dēļ nebūtu žēl pat mirt.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Skarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.

    Persikiem izņem kauliņus, nomizo, sagriež gbaliņos. Persikus liek bļodā, samaisa ar cukuru un kanēli.

    Samaisa miltus ar cepamo pulveri un sāli. Sakuļ sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno miltu maisījumam, tad iemaisa tajā sakultu olu.

    Veidnes apakšā liek persikus, pārlej ar mīklu, liek krāsnī uz 35-40 minūtēm.

    Pirms pasniegšanas sagriež gabalos, pārkaisa ar pūdercukuru, pasniedz ar saldējuma bumbu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form