
Šī ir ātra un aromātiskā pīrāga recepte, kas lieti noderēs šobrīd, kad tirgū un veikalu plauktos sārtojas sulīgi persiki. Kādēļ mafijas gaumē? Jo šī ir viena no "Mafijas pavārgrāmatas" receptēm, kuras ir tik ģeniāli vienkāršas, ka to dēļ nebūtu žēl pat mirt.
Skarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.
Persikiem izņem kauliņus, nomizo, sagriež gbaliņos. Persikus liek bļodā, samaisa ar cukuru un kanēli.
Samaisa miltus ar cepamo pulveri un sāli. Sakuļ sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno miltu maisījumam, tad iemaisa tajā sakultu olu.
Veidnes apakšā liek persikus, pārlej ar mīklu, liek krāsnī uz 35-40 minūtēm.
Pirms pasniegšanas sagriež gabalos, pārkaisa ar pūdercukuru, pasniedz ar saldējuma bumbu.