Superātrā ābolkūka
Foto: Shutterstock
3.5455 11
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Superātrā ābolkūka gatava 30 minūtēs.

Nomizotus un sašķēlētus ābolus izkārto uz ieziestas cepamās veidnes. Virsū lej masu, ko pagatavo, ar mikseri sakuļot olas ar cukuru un miltiem.

Cep 200*C ~30-35 minūtes. Atdzesē un izgāž no veidnes uz šķīvja.

Ābolus vēl pārkaisu ar cukuru un kanēli.

Iesūtīja: Infiniti

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form