Supervienkāršā vistiņa ingvera un citronu marinādē
Foto: DELFI
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg atkauloti vistas šķiņķīši
atkauloti vistas šķiņķīši
4 gab.
4 gab. ķiploka daivas
ķiploka daivas
50 g
50 g ingvers
ingvers
 
sula no puscitrona
sula no puscitrona
3 ĒK
3 ĒK sojas mērce
sojas mērce
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kad visas ierastās garšas jau apnikušas un ir laiks pagaidīt pusstundu, kamēr gaļa iemarinējas, šī būs laba izvēle. Ingvera klātbūtne maltītei piešķirs nedaudz austrumniecisku noskaņu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bļodā liek gaļu, pievieno saspiestu vai sarīvētu ķiploku, rīvētu ingvera sakni.

    Piespiež citrona sulu, pievieno nedaudz sāls, piparus un šļuku sojas mērces.

    Visu samaisa un ļauj gaļai pamarinēties 20-30 minūtes.

    Sakarsē pannu un cep no abām pusēm, līdz gaļa gatava. Protams, vēl labāk garšos, ja tiks grilēta uz oglēm, bet tad jau tas vairs nebūs tik supervienkārši, kā sola receptes nosaukums!

    Un tas arī viss, lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.