Supervienkāršais piena ķīselis
Foto: Shutterstock
4.1395 43
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Gards un viekārši pagatavojams piena ķīselis, ko pasniedz ar ogu mērci, skābenu dzērveņu ķīseli, aukstu pienu vai vaniļas mērci.

800 ml piena ielej katliņā un liek uz uguns. Pievieno cukuru, vaniļas cukuru un maisot izkausē.

Kartupeļu cieti ieber citā traukā, pielej atlikušo (200 ml) pienu, samaisa un maisot lej klāt katliņa saturam.

Uzvāra, līdz ķīselis uzmet burbuli un sabiezē. Ķīseli lej trauciņos un atdzesē.

Pasniedz ar dzērveņu ķīseli, vaniļas mērci vai zemeņu mērci, kas pagatavota, sablendējot saldētas zemenes ar cukuru.

Iesūtīja: Lora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form