"Šī rīta fiksie pīrādziņi no kausēta siera mīklas. Pildījumā ir maltā gaļa ar marinētiem gurķīšiem un vārītu olu," recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gkausētais siers200 gmilti ola pīrādziņu pārziešanai200 gmaltā gaļa1 sīpols, sasmalcināts mazi marinētie gurķīši, sasmalcināti1 vārīta ola, sakapāta pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšassīpolloki, sakapāti

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

2

Gatavo mīklu. Bļodā liek kausēto sieru, pievieno miltus, visu sajauc kopā un mīca mīklu, kamēr tā nelīp pie pirkstiem.

3

Gatavo pildījumu, bļodiņā samaisot visas sastāvdaļas.

4

Izrulllē mīklu uz miltiem pārkaisītas virsmas, ar krūzes palīdzību izspiež aplīšus.

5

Ar tējkaroti liek pildījumu iekšā katrā aplītī un labi aizspiež maliņas.

6

Liek pīrādziņus uz plāts. Pirms cepšanas pārziež ar sakultu olu.

7

Cep aptuveni 20-25 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!