Svaigā siera kūka ar šokolādi un lazdu riekstiem
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. piena šokolāde ar lazdu riekstiem
piena šokolāde ar lazdu riekstiem
300 g
300 g cepumi
cepumi
200 g
200 g sviests
sviests
400 g
400 g svaigais siers
svaigais siers
20 g
20 g želatīns
želatīns
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
2 ĒK
2 ĒK šokolādes krēms
šokolādes krēms
 
vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Siera kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Salda un kārdinoša tā priecēs kārumniekus. Baudi ar rūgtu kafiju, lai izceļas kūkas garšas nianses. Sāta sajūta būs jau no viena gabaliņa, bet iespējams, nespēsi pretoties vēl vienam. Recepti iesaka gardēde Māra Kovaļevska.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sadrupini cepumus.

    Izkausē sviestu un samaisi to kopā ar cepumiem.

    Masu liec veidnē, izlīdzini un cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 10–15 minūtes.

    Gatavo siera masu. Sajauc svaigo sieru ar saldo krējumu, izveidojot viendabīgu masu.

    Pievieno masai cukuru un vaniļas cukuru.

    Sagatavo želatīnu. Sajauc to ar 50 gramiem ūdens un uzbriedini 10–15 minūtes.

    Karsē 80 grādu temperatūrā un pievieno siera-saldā krējuma masai.

    Pievieno pirms tam sasmalcinātu šokolādi (pusi tāfelītes) un iemaisi.

    Cepumu kūkas veidnē atdzesē.

    Ūdens peldē izkausē otru pusi šokolādes un pievieno dažas ēdamkarotes saldā krējuma un šokolādes krēmu.

    Šokolādes masu uzlej pāri cepumam. Mazliet atdzesē.

    Klāj virsū siera kārtu un izlīdzini.

    Liec atdzesēties ledusskapī.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam