Svaigais pashas siers Lieldienām
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Svaigais pashas siers, ko rotā ar krāsotām olām, svaigiem vai kaltētiem augļiem, riekstiem.

Biezpienu ieliek marlē un notecina.Sauso biezpienu ar karoti izberž caur sietu, lai tas būtu smalks un drupans.

Biezpienam pievieno mīkstu sviestu, saldo krējumu, cukuru, sāli, visu
rūpīgi samaisa un vēlreiz izberž caur sietu.

Ar mitru marli izklāj formu, ieliek masu, virsu pārsedz ar marli, pārliek ar šķīvīti un noslogo.

Pashu liek ledusskapī uz 6-8 stundām.

Gatavo pashu izgāž no formas un iztin no marles.

Rotā ar krāsotām olām, svaigiem vai kaltētiem augļiem, riekstiem.

Iesūtīja: Pūķīte

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form