Svaigais pashas siers Lieldienām
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g biezpiens
biezpiens
2 ĒK
2 ĒK kausēts sviests
kausēts sviests
1 glāze
1 glāze saldais krējums
saldais krējums
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
  • Citi saldēdieni
  • Mājās gatavots siers
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Lieldienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Svaigais pashas siers, ko rotā ar krāsotām olām, svaigiem vai kaltētiem augļiem, riekstiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu ieliek marlē un notecina.Sauso biezpienu ar karoti izberž caur sietu, lai tas būtu smalks un drupans.

    Biezpienam pievieno mīkstu sviestu, saldo krējumu, cukuru, sāli, visu
    rūpīgi samaisa un vēlreiz izberž caur sietu.

    Ar mitru marli izklāj formu, ieliek masu, virsu pārsedz ar marli, pārliek ar šķīvīti un noslogo.

    Pashu liek ledusskapī uz 6-8 stundām.

    Gatavo pashu izgāž no formas un iztin no marles.

    Rotā ar krāsotām olām, svaigiem vai kaltētiem augļiem, riekstiem.

    Iesūtīja: Pūķīte

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form