Svaigās cukīni nūdeles ar garnelēm
Foto: Kate Prihodko, Katie.lv
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Mūsu dārzs ir pilns ar cukīni un kabačiem, tāpēc meklēju kaut ko jaunu un interesantu! Šīs vasaras patīkamais atklājums - svaigās cukīni nūdeles. Tiešām negaidīti garšīgi, bet ja pievieno garneles, apceptas ķiplokos, - īsts kārums! Tā par šo recepti stāsta Kate, kurai ļoti patīk garšīgi paēst, gatavot, fotografēt un ceļot.

"No saviem ceļojumiem vienmēr paķeru līdzi jaunas receptes. Brīvajā laikā rakstu savā blogā Katie.lv, publicēju receptes un bildes. Izjūtu lielu prieku, kad motivēju cilvēkus gatavot un lieku viņiem saprast, ka tas nav tik sarežģīti," stāsta Kate. Viņas gaitām līdzi var sekot arī Instagram. Bet nu - pie darba, gatavojam cukīni nūdeles!

Pagatavošana:

Pannā sakarsē olīveļļu, apcep ķiplokus, liek klāt garneles, samaisa un cep vēl 4 minūtes.

Sarīvē cukīni garos salmiņos.

Pievieno tomātu pesto, sezama eļļu un sezama sēklas, samaisa.

Kārto traukos un pievieno garneles. Gatavs!

Source

Katie Food & Stuff
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form