Svaigās cukīni nūdeles ar garnelēm
Foto: Kate Prihodko, Katie.lv
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
350 g
350 g cukīni
cukīni
 
tīģergarneles
tīģergarneles
2
2 ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas
 
tomātu pesto
tomātu pesto
 
sezama eļļa
sezama eļļa
 
sezama sēklas
sezama sēklas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Mūsu dārzs ir pilns ar cukīni un kabačiem, tāpēc meklēju kaut ko jaunu un interesantu! Šīs vasaras patīkamais atklājums - svaigās cukīni nūdeles. Tiešām negaidīti garšīgi, bet ja pievieno garneles, apceptas ķiplokos, - īsts kārums! Tā par šo recepti stāsta Kate, kurai ļoti patīk garšīgi paēst, gatavot, fotografēt un ceļot.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    "No saviem ceļojumiem vienmēr paķeru līdzi jaunas receptes. Brīvajā laikā rakstu savā blogā Katie.lv, publicēju receptes un bildes. Izjūtu lielu prieku, kad motivēju cilvēkus gatavot un lieku viņiem saprast, ka tas nav tik sarežģīti," stāsta Kate. Viņas gaitām līdzi var sekot arī Instagram. Bet nu - pie darba, gatavojam cukīni nūdeles!

    Pagatavošana:

    Pannā sakarsē olīveļļu, apcep ķiplokus, liek klāt garneles, samaisa un cep vēl 4 minūtes.

    Sarīvē cukīni garos salmiņos.

    Pievieno tomātu pesto, sezama eļļu un sezama sēklas, samaisa.

    Kārto traukos un pievieno garneles. Gatavs!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form