Mini neceptās siera kūciņas
Foto: Shutterstock
5.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Pamatnēm:
100 g
100 g mandeles
mandeles
90 g
90 g dateles
dateles
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
2 ĒK
2 ĒK ūdens
ūdens
Pildījumam:
220 g
220 g svaigais siers
svaigais siers
120 ml
120 ml saldais krējums
saldais krējums
300-350 g
300-350 g baltā šokolāde
baltā šokolāde
 
avenes
avenes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kāzu ēdienkarte
  • Kristību ēdienkarte
  • Mātes dienas ēdieni
  • Citi saldēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Gardas svaigās siera kūkas citā formā – nelielās porcijās, ko pasniegt viesiem. Kūciņas dekorē ar avenēm vai citām ogām, kas vislabāk garšo.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vispirms sagatavo 12 papīra mafinu formiņas. Lai kūciņas neizplūstu, formiņas ieliec metāla mafinu pannā.

    Gatavo kūciņu pamatni – virtuves kombainā saber mandeles, dateles, pievieno sāli un ūdeni. Visu samal, līdz izveidojusies viendabīga konsistence. Iegūto masu liec katrā papīra formiņā un stingri piespied dibenam.

    Gatavo pildījumu. Ūdens peldē izkausē gabaliņos sadalītu balto šokolādi, kas pārlieta ar saldo krējumu, līdz tā ir viendabīgā masā. Kad šokolāde izkausēta, tai ļauj padzist 10 minūtes.

    Svaigo sieru liec bļodā ar izkausēto šokolādi un saputo ar mikseri, līdz iegūta vienmērīga masa. Kad siera kūkas masa iegūta, to lej formiņās virsū pamatnei. Katru kūciņu izdekorē ar avenēm un liec ledusskapī, lai sastingst vismaz divas stundas. Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form