Foto: Shutterstock
Pavisam vienkārši pagatavojams gardums reizēm, kad gribas ko saldu un garšīgu. Vajadzēs vien pāris banānus un mazliet izkausētas šokolādes, lai pagatavotu šīs svaigās "konfektes".
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 banāni200 gtumšā šokolāde uzkodu kociņi

Sagatavošana

1

Banānus nomizo un sagriež aptuveni centimetru biezās ripiņās.

2

Karsta ūdens peldē izkausē šokolādes gabaliņus, līdz iegūta vienmērīga šokolādes masa.

3

Sagatavo trauku, uz kā izklāts cepamais papīrs.

4

Banānu šķēlītes dur uz kociņa, bet kociņu ar banānu mērc izkausētajā šokolādē un kārtīgi apviļā. Pēc tam šokolādē izmērcēto banānu liek uz cepamā papīra.

5

Procesu atkārto, līdz visas banānu šķēlītes apviļātas šokolādē un saliktas uz cepamā papīra.

6

Pēc tam banāna šķēlītes liek aptuveni uz stundu saldētavā, lai sastingst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!