Svaigie lapu salāti ar āboliem, sinepju un medus mērci un cieto sieru
Foto: Džiugas
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Svaigam dienas sākumam vai uzmundrinoši vieglām pusdienām – lapu salāti ar saldskābiem āboliem, kraukšķīgām sēkliņām un rīvētu sieru pikantumam.

Ēdiena pagatavošana:

Salātlapas izkārto uz šķīvja, ābolu sagriež šķēlītēs, liek virsū salātiem un pārlej ar citrona sulu, lai ābols nepaliek tumšs gaisa ietekmē.

Mērcei - sajauc sinepes, medu un olīveļļu, līdz mērce kļūst viendabīga un pievieno to ēdienam.

Pārkaisa ar sēkliņām.

Sarīvē "Džiugas®" sieru un pārkaisa pāri salātiem - ēdiens gatavs!

Labu apetīti!

Comment Form