Svaigie lapu salāti ar kartupeļu pankūku un laša tartaru
Foto: Tex-Mex
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Pankūkām:
2
2 kartupeļi
kartupeļi
1 ĒK
1 ĒK milti
milti
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
Tartaram:
200 g
200 g svaigs lasis
svaigs lasis
10 g
10 g kaperi
kaperi
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
4
4 paipalu olas
paipalu olas
pēc garšas
pēc garšas Vorčesteras mērce
Vorčesteras mērce
Salātiem:
200 g
200 g lapu salāti
lapu salāti
50 g
50 g ķirštomāti
ķirštomāti
40 g
40 g redīsi
redīsi
2
2 gurķi
gurķi
1
1 paprika
paprika
 
olīveļļa
olīveļļa
Mērcei:
200 g
200 g jogurts bez piedevām
jogurts bez piedevām
 
baziliks
baziliks
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu salāti
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Svinībām vai īpašai ēdienreizei - svaigie lapu salāti ar kartupeļu pankūku un laša tartaru. Recepti iesaka restorānu tīkls "Tex-Mex".

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, izspiež sulu, pievieno miltus, sāli un piparus.

    Sagatavo 4 pankūkas un tās apcep zeltaini brūnas no abām pusēm.

    Laša fileju smalki sagriež, pievieno sakapātus kaperus, sāli, piparus un Vorčesteras mērci. Visu rūpīgi samaisa.

    Uz porciju šķīvjiem liek lapu salātus, un pa virsu kārto sagrieztus dārzeņus, pārlej ar olīveļļu un jogurta bazilika mērci (pusi jogurta sablendē ar baziliku, sāli un pipariem pievieno atlikušo jogurtu un samaisa).
    Pa virsu kārto kartupeļu pankūku un laša tartaru, dekorē ar paipalas oliņu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form