Svaigie lapu salāti ar kartupeļu pankūku un laša tartaru
Foto: Tex-Mex
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Svinībām vai īpašai ēdienreizei - svaigie lapu salāti ar kartupeļu pankūku un laša tartaru. Recepti iesaka restorānu tīkls "Tex-Mex".

Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, izspiež sulu, pievieno miltus, sāli un piparus.

Sagatavo 4 pankūkas un tās apcep zeltaini brūnas no abām pusēm.

Laša fileju smalki sagriež, pievieno sakapātus kaperus, sāli, piparus un Vorčesteras mērci. Visu rūpīgi samaisa.

Uz porciju šķīvjiem liek lapu salātus, un pa virsu kārto sagrieztus dārzeņus, pārlej ar olīveļļu un jogurta bazilika mērci (pusi jogurta sablendē ar baziliku, sāli un pipariem pievieno atlikušo jogurtu un samaisa).
Pa virsu kārto kartupeļu pankūku un laša tartaru, dekorē ar paipalas oliņu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form