"Veselīgās pieneņu lapas garšo kā rukola. Jāiziet tik ārā, pagalmā jāsalasa lapiņas un piecu minūšu laikā salāti gatavi!" Šo interesanto salātu recepti iesaka Karlīna Latsone, bloga "Ir.bene" autore.

10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
60 gpieneņu lapas gab.anšovu filejas gab.ķirštomāti40 mlolīveļļa šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Pieneņu lapas nomazgā un sagriež smalkāk, ķirštomātus pārgriež uz pusēm, anšovus arī pārgriež gareniski uz pusēm.

2

Bļodā liek pieneņu lapas, ķirštomātus un anšovu filejas, pārlej ar olīveļļu, pārber sāli un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!