Svaigie pieneņu lapu salāti ar anšoviem
Foto: Foto: Karlīna Latsone, irbene.lv
1.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

"Veselīgās pieneņu lapas garšo kā rukola. Jāiziet tik ārā, pagalmā jāsalasa lapiņas un piecu minūšu laikā salāti gatavi!" Šo interesanto salātu recepti iesaka Karlīna Latsone, bloga "Ir.bene" autore.

Pieneņu lapas nomazgā un sagriež smalkāk, ķirštomātus pārgriež uz pusēm, anšovus arī pārgriež gareniski uz pusēm.

Bļodā liek pieneņu lapas, ķirštomātus un anšovu filejas, pārlej ar olīveļļu, pārber sāli un pasniedz.

Lai labi garšo!

Comment Form