Svaigie salāti ar āboliem, bietēm un konservētu skumbriju
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g lapu salātu maisījums
lapu salātu maisījums
1 gab.
1 gab. vārīta biete
vārīta biete
1 gab.
1 gab. ābols
ābols
100–150 g
100–150 g skumbrija eļļā
skumbrija eļļā
1 sauja
1 sauja valrieksti
valrieksti
Mērcei:
2 ĒK
2 ĒK baltvīna etiķis
baltvīna etiķis
0.5. TK
0.5. TK klasiskās sinepes
klasiskās sinepes
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Dažādi salāti
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Svaigs kraukšķis no ābola, mazliet asumiņa no sinepēm un iknedēļas tiesa zivtiņas skumbrijas veidolā! Ātri pagatavojami, vienkārši un gardi salāti pusdienām vai vakariņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Svaigos lapu salātus izkārto divos šķīvjos.

    Bieti sagriež plānās ripiņās, kārto virs salātiem.

    Ābolu pārgriež, izgriež serdi un sagriež smalkās šķēlītēs, pievieno salātiem.

    Salātiem uzliek skumbrijas gabaliņus, pārber valriekstus.

    Pagatavo mērci – samaisa baltvīna etiķi, sinepes, olīveļļu, sāli un piparus, lai tā veidojas viendabīga. Mērci pārlej salātiem un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.