
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g lapu salātu maisījums
lapu salātu maisījums1 gab.
1 gab. vārīta biete
vārīta biete1 gab.
1 gab. ābols
ābols100–150 g
100–150 g skumbrija eļļā
skumbrija eļļā1 sauja
1 sauja valrieksti
valriekstiMērcei:
2 ĒK
2 ĒK baltvīna etiķis
baltvīna etiķis0.5. TK
0.5. TK klasiskās sinepes
klasiskās sinepes2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipariSvaigs kraukšķis no ābola, mazliet asumiņa no sinepēm un iknedēļas tiesa zivtiņas skumbrijas veidolā! Ātri pagatavojami, vienkārši un gardi salāti pusdienām vai vakariņām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Svaigos lapu salātus izkārto divos šķīvjos.
Bieti sagriež plānās ripiņās, kārto virs salātiem.
Ābolu pārgriež, izgriež serdi un sagriež smalkās šķēlītēs, pievieno salātiem.
Salātiem uzliek skumbrijas gabaliņus, pārber valriekstus.
Pagatavo mērci – samaisa baltvīna etiķi, sinepes, olīveļļu, sāli un piparus, lai tā veidojas viendabīga. Mērci pārlej salātiem un pasniedz.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.