Svaigie salāti ar redīsiem, paipalu olām un dīgstiem
Foto: Shutterstock
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātri pagatavojami un viegli pusdienu salāti, kas būs gatavi dažās minūtēs. Paipalu oliņas nāksies vārīt krietni īsāku laiku nekā parastās, bet garšos vēl jo labāk.

Lielā bļodā saber salātu lapiņas. Redīsus sagriež šķēlītēs, sīpolu sagriež gredzenos un saber pie salātiem.

Paipalu olas noloba un pārgriež uz pusēm. Pievieno salātiem un viegli apmaisa. Tad salātus pārber ar dīgstiem un ķirbju sēklām.

Pagatavo mērci, kārtīgi sajaucot visas tai nepieciešamās sastāvdaļas. Tad mērci pārlej salātiem un pasniedz.

Lai labi garšo!

Comment Form