Svaigie salāti ar turku zirņiem un pesto
Foto: Publicitātes foto
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ir īstais laiks atpūtu pludmalē aizstāt ar citu Latvijas vietu apskati, doties dabā un baudīt ne vien mūsu zemes skaistumu, bet arī kādu stiprinošu piknika maltīti! Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi" piedāvā gardu salātu recepti rudenīgam piknikam.

Sagriež burkānus, redīsus un gurķus plānās ripiņās. Gabaliņos sagriež arī tomātus un ledus salātus, bet sīpolus sasmalcina pusgredzenos.

Lielā bļodā liek visus dārzeņus, olīvas un turku zirņus. Fetas sieru nedaudz sadrupina ar pirkstiem un pievieno dārzeņiem.

Vedot salātus uz piknika vietu, salātu sastāvdaļas saliek lielā traukā, bet mērci ielej atsevišķi mazā trauciņā.

Pirms ēšanas salātus sajauc ar 2-3 ĒK pesto, sāli un pipariem. Var rotāt ar balzamiko krēmu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form