Svaigie salāti ar turku zirņiem un pesto
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 vidēji lieli burkāni
vidēji lieli burkāni
100 g
100 g redīsi
redīsi
250 g
250 g tomāti
tomāti
4
4 nelieli gurķi
nelieli gurķi
1
1 mazs sarkanais sīpols
mazs sarkanais sīpols
100 g
100 g olīvas
olīvas
100 g
100 g ledus salāti
ledus salāti
200 g
200 g turku zirņi
turku zirņi
70 g
70 g fetas siers
fetas siers
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas balzamiko krēms
balzamiko krēms
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Ir īstais laiks atpūtu pludmalē aizstāt ar citu Latvijas vietu apskati, doties dabā un baudīt ne vien mūsu zemes skaistumu, bet arī kādu stiprinošu piknika maltīti! Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi" piedāvā gardu salātu recepti rudenīgam piknikam.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež burkānus, redīsus un gurķus plānās ripiņās. Gabaliņos sagriež arī tomātus un ledus salātus, bet sīpolus sasmalcina pusgredzenos.

    Lielā bļodā liek visus dārzeņus, olīvas un turku zirņus. Fetas sieru nedaudz sadrupina ar pirkstiem un pievieno dārzeņiem.

    Vedot salātus uz piknika vietu, salātu sastāvdaļas saliek lielā traukā, bet mērci ielej atsevišķi mazā trauciņā.

    Pirms ēšanas salātus sajauc ar 2-3 ĒK pesto, sāli un pipariem. Var rotāt ar balzamiko krēmu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form