Foto: Publicitātes foto
Vienkāršas un veselīgas pusdienas, kas patīkami atsvaidzinās ierasto ēdienkarti.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 saujasparģeļi1 saujazaļās pākšu puiņas1 šalotes sīpols1 saujapistācijas1 saujasukādes pēc izvēles3 ĒKolīveļla1 ĒKaveņu etiķis1 TKmedus šķipsnapiparmētras

Sagatavošana

1

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno šķipsniņu sāls un tējkaroti olīveļļas;

2

Nomizo un liek vārīties sparģeļus, pākšu pupiņas, vāra 3 minūtes;

3

Pagatavo mērci - sagriež sīpolus, sakapā piparmētru, pievieno etiķi, medu un olīveļļu;

4

Kārto uz šķīvja sparģeļus, pākšu pupiņas un pārlej ar mērci;

5

Pa virsu kaisa riekstus un sukādes.

Aikāgaršo padoms!

Zaļos sparģeļus vāri ne ilgāk par 3 minūtēm, savukārt baltos - 4 minūtēm, tad tie nezaudēs savu patīkamo kraukšķīgumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!