Bazilika pesto ar ciedru riekstiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
50 g
50 g ciedru rieksti
ciedru rieksti
50 g
50 g Pekorīno siers (sarīvēts)
Pekorīno siers (sarīvēts)
150 ml
150 ml virgin olīveļļa
virgin olīveļļa
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
liela bunte baziliks
liela bunte baziliks
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Salātu mērces
  • Uzkodu mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Klasisks bazilika pesto, kuru baudīt pavisam svaigu. Pesto būs garda piedeva pastai, tomātu krēmzupai vai, piemēram, krāsnī ceptam lasim.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Virtuves smalcinātājā saber ciedru riekstus un sasmalcina. Pēc tam pievieno sieru, olīveļļu, nomizotas ķiploka daiviņas un bazilika lapiņas un visu sablendē līdz vienmērīgai konsistencei.

    Ja ir vēlēšanās pēc kraukšķīgākas pesto tekstūras, riekstus sakapā ar nazi, lai tie būtu rupjāki.

    Pārējās sastāvdaļas sasmalcina virtuves kombainā, bet riekstus iemaisa pesto tikai beigās.

    Gatavo pesto glabā ledusskapī aptuveni nedēļu. No vajadzīgajiem produktiem sanāks aptuveni 250 grami pesto.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form