'Svara vērotāja trieka' - zefīra un augļu kūka bez cepšanas
Foto: DELFI
5.0000 1
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g zefīrs
zefīrs
1 l
1 l saldais krējums
saldais krējums
1 glāze
1 glāze valrieksti vai mandeles
valrieksti vai mandeles
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
 
kivi
kivi
 
zemenes
zemenes
 
apelsīni
apelsīni
 
skābs ievārījums
skābs ievārījums
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Kūkas bez cepšanas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • "Svara vērotāju trieka" - garda zefīra un augļu kūka, kurai nav nepieciešama cepšana.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    1 l saldā krējuma sakuļ ar cukuru stingrās putās un liek ledusskapī atdzesēties.

    Zefīrus sadala pusītēs un sagriež katru pusīti 3 ripiņās (lai vieglāk varētu griezt, izmanto 2 nažus, ko tur karsta ūdens glāzē, pēc katra grieziena samaina nažus).

    Sasmalcina riekstus, augļus sagriež ripiņās.

    Dziļā bļodā liek zefīra kārtu, pārklāj ar putukrējumu, apbārsta ar riekstiem (ja vēlas, var pievienot arī skābu ievārījumu), atkal klāj putukrējumu, tad augļus, putukrējumu, zefīru utt. kārtām, kamēr visas sastāvdaļas saliktas.

    Gatavo kūku liek saldētavā uz ~ 2 stundām, un uz nakti nobēdzina ledusskapī - lai ievelkas.

    Iesūtīja: Eduards

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form