Šveices auzu cepumi - Ziemassvētku cepumi - lielos svētkus gaidot.

Bļodā samaisa cukuru un auzu pārslas, pielej krējumu, izmaisa, pārklāj ar foliju un ļauj 12 stundas uzbriest.

Samaisa sviestu ar olas dzeltenumu, citrona miziņu. Iemaisa pārslās.

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, izsijā uz auzām, iemīca. Ļauj uzbriest vēl ½ stundu.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Virsmu apkaisa ar miltiem un mīklu izrullē ~ 2 mm biezumā. Izspiež dažādu formu cepumiņus, liek uz plāts.

Olas dzeltenumu samaisa ar nedaudz ūdens, nopindzelē cepumus un cep 10 – 12 minūtes.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!