
Jau no skatīšanās vien mute pilna siekalām! Un neviļus aizceļojam bērnības atmiņā par kolorīto "Svetlana" cepumu – pirkām to kā lielāko gardumu. Gardēde Māra Ziemele savā blogā "Ēdam skaisti" atradusi veidu, kā bagātīgo un trekno saldumu pielāgot un padarīt liesāku. Bet, kas svarīgi – garša nevainojama. Citāda, bet burvīga.
Bļodā sajauc visas mīklas sastāvdaļas, kārtīgi samaisi un masu lej uz paplātes cepamā papīra.
Ar silikona lāpstiņu vienmērīgi izlīdzini taisnstūra formā un liec 180 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 10-15 minūtes.
Kad cepumu masa gatava, izņem. Kamēr tā vēl karsta, ar glāzes palīdzību izspied apaļas formiņas.
Sagatavo pildījumu, sablendējot abas sastāvdaļas.
Iegūto masu ar karotītes palīdzību vai caur konditorejas maisu pildi uz cepumiem.
Ūdens peldē izkausē šokolādi un ar otiņu pārklāj cepumus.
Lai labi garšo!