Sviestā apcepti puķkāposti ar rīvmaizi
Foto: Shutterstock
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Puķkāposti rīvmaizē apcepti sviestā - piemēroti visai ģimenei.

Sālsūdenī novāra puķkāpostus, notecina lieko šķidrumu, sadala rozetēs un apcep uz pannas sviestā.

Pieber rīvmaizi, pakrata pannu, lai rozetes apviļājas rīvmaizē un visu vēl kādu brīdi pacep uz pannas vai iepriekš līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī, lai rīvmaize apbrūnē.

Iesūtīja: ferby

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form