
Šo vistas gaļas ēdiena gatavošanu apdomājiet laicīgi, jo ideāli būtu pa nakti (vai vismaz 3 stundas) atstāt gaļu marinēties. Tieši jogurta marināde piešķir īpašo garšu. Ideāla krēmveida tekstūra, maiga Indijas garša un sviestā apcepta vistas gaļa.
Vistas gaļu sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
Kurkumu, garam masala, Kajēnas piparu, ķimenes, ingveru, smalcinātu ķiploku, citronu sulu rūpīgi samaisa ar jogurtu un vistas gaļu.
Atstāj ledusskapī marinēties vismaz uz trīs stundām, vislabāk – uz visu nakti.
Pannā izkausē sviestu, pievieno marinēto vistas gaļu. Apcep dažas minūtes.
Pievieno tomātu mērci, saldo krējumu, pēc garšas pievieno sāli un sautē uz mērenas uguns aptuveni 10 minūtes.
Pasniedz ar rīsiem un/vai zaļumiem. Pievieno sāli un piparus.
Lai labi garšo!