Sviestā cepti cigoriņi ar bekonu
Foto: Vida Press
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kraukšķīgās cigoriņu lapas der ne tikai svaigajiem salātiem, tās var arī sautēt vai cept, gatavojot piedevas brangākai ēdienreizei.

Dziļā pannā izkausē sviesu, pievieno smalki sagrieztu bekonu un sīpolus un sautē, līdz sīpoli ir zeltaini caurspīdīgi.

Pannas saturā iemaisa medu, sarkanvīna etiķi, pievieno sāli un piparus un visu sajauc.

Pannu noceļ no plīts un tur siltumā.

Citā pannā izkausē 2 ēdamkarotes sviesta un apcep cigoriņus.

Apceptās lapas liek servējamā šķīvī un pārlej ar bekona mērci.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form