2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
100 gsviests4 ĒKiebiezināts piens
Sagatavošana
1
Sviestu karsē, līdz iegūst bieza krējuma konsistenci, un saputo, līdz veidojas elastīga masa baltā krāsā.
2
Nepārtraucot putošanu, nelielās porcijās pievieno iebiezināto pienu un puto vēl 10 - 15 minūtes. Ja krēms kļūst graudains, tas nedaudz jāuzsilda un vēl jāsaputo.
3
Ja izstrādājumu rotāsi ar siltu krēmu, veidosies gluda, spīdīga virsma, taču rotājums būs izplūdis. Rotājums no auksta krēma būs matēts, taču reljefains.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit