Foto: Shutterstock
Sviesta - iebiezināta piena krēms kūku glazēšanai.
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gsviests4 ĒKiebiezināts piens

Sagatavošana

1

Sviestu karsē, līdz iegūst bieza krējuma konsistenci, un saputo, līdz veidojas elastīga masa baltā krāsā.

2

Nepārtraucot putošanu, nelielās porcijās pievieno iebiezināto pienu un puto vēl 10 - 15 minūtes. Ja krēms kļūst graudains, tas nedaudz jāuzsilda un vēl jāsaputo.

3

Ja izstrādājumu rotāsi ar siltu krēmu, veidosies gluda, spīdīga virsma, taču rotājums būs izplūdis. Rotājums no auksta krēma būs matēts, taču reljefains.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!