Tadžīna ar vistas gaļu
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g rīsi (piemēram, "Herkuless Gourmet" trīs veidu rīsi)
rīsi (piemēram, "Herkuless Gourmet" trīs veidu rīsi)
5 gab.
5 gab. vistas stilbiņi
vistas stilbiņi
100 g
100 g gaišās rozīnes
gaišās rozīnes
500 ml
500 ml vistas buljons
vistas buljons
100 g
100 g burkāni
burkāni
150 g
150 g baklažāni
baklažāni
50 g
50 g dateles bez kauliņiem
dateles bez kauliņiem
1
1 čili pipars
čili pipars
100 g
100 g sarkanā paprika
sarkanā paprika
1 ĒK
1 ĒK kumīns
kumīns
1 TK
1 TK malts kanēlis
malts kanēlis
50 ml
50 ml dzidrināts sviests
dzidrināts sviests
 
miziņa no viena apelsīna
miziņa no viena apelsīna
pēc garšas
pēc garšas svaiga piparmētra, kinza
svaiga piparmētra, kinza
pēc garšas
pēc garšas sāls un cukurs
sāls un cukurs
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Rīsu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Ja mājās plauktos glabājas tadžīna, tad noteikti vērts to izmantot šī gardā ēdiena gatavošanā. Restorāna cienīgu maltīti mājas virtuvē piedāvā pagatavot šefpavārs Lauris Aleksejevs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vispirms pannā apcep vistas stilbiņus. Pēc tam atsevišķi apcep sīpolus.

    Tadžīnā vai dziļā cepešpannā liek apcepto vistas gaļu, sīpolus, smalki sakapātu čili, kuminu, kanēli, papriku, apelsīnu miziņu, rozīnes, sagrieztu baklažānu, dateles un burkānus.

    To visu izkārto katlā vienmērīgi, tad virsū liek neskalotus rīsus, nedaudz pārber sāli.

    Pielej vistas buljonu un gatavo krāsnī, līdz rīsi gatavi.

    Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.

    Receptes autors: Lauris Aleksejevs.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form