Makaroni ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Itāļu virtuves klasika - pasta ar Boloņas mērci. Ja nevēlies pavadīt vakaru pie plīts, izmēģini Knorr Menu gatavo maisījumu spageti pagatavošanai. Tagliatelle (vai jebkura cita veida pasta) makaroni, maltā gaļa, nedaudz dārzeņu un sarkanvīns. Gardas vakariņas garantētas!

Lielā katlā uzkarsē ūdeni un uzvāra makaronus al dente (pusgatavus).

Sīpolus un ķiplokus smalki sakapā. Sarīvē burkānu. Noņem mizu un smalki sakapā seleriju. Uzkarsē pannā eļļu un sautē tajā sīpolus, pēc tam pievieno burkānu, seleriju, ķiplokus.

Pievieno malto gaļu.

Pannā pielej vīnu un sautē, līdz tas ir pilnīgi iztvaikojis.

Sajauc Knorr Fix maisījumu spageti pagatavošanai ar ūdeni, pievieno rozmarīna zariņu, samaisa un sautē uz lēnas uguns.

Kad mērce ir gatava, izņem rozmarīnu.

Pievieno sakapātus pētersīļus, sajauc mērci ar makaroniem un pasniedz.

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form