Makaroni ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 Knorr Menu maisījums spageti ar Boloņas mērci pagatavošanai
Knorr Menu maisījums spageti ar Boloņas mērci pagatavošanai
500 g
500 g Tagliatelle pasta
Tagliatelle pasta
3 ĒK
3 ĒK smalcināti pētersīļi
smalcināti pētersīļi
3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1
1 rozmarīna zariņš
rozmarīna zariņš
1
1 sīpols
sīpols
125 ml
125 ml sauss sarkanvīns
sauss sarkanvīns
1
1 selerijas kāts
selerijas kāts
1
1 burkāns
burkāns
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
  • Ikdienas maltītei
  • Makaronu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Itāļu virtuves klasika - pasta ar Boloņas mērci. Ja nevēlies pavadīt vakaru pie plīts, izmēģini Knorr Menu gatavo maisījumu spageti pagatavošanai. Tagliatelle (vai jebkura cita veida pasta) makaroni, maltā gaļa, nedaudz dārzeņu un sarkanvīns. Gardas vakariņas garantētas!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā katlā uzkarsē ūdeni un uzvāra makaronus al dente (pusgatavus).

    Sīpolus un ķiplokus smalki sakapā. Sarīvē burkānu. Noņem mizu un smalki sakapā seleriju. Uzkarsē pannā eļļu un sautē tajā sīpolus, pēc tam pievieno burkānu, seleriju, ķiplokus.

    Pievieno malto gaļu.

    Pannā pielej vīnu un sautē, līdz tas ir pilnīgi iztvaikojis.

    Sajauc Knorr Fix maisījumu spageti pagatavošanai ar ūdeni, pievieno rozmarīna zariņu, samaisa un sautē uz lēnas uguns.

    Kad mērce ir gatava, izņem rozmarīnu.

    Pievieno sakapātus pētersīļus, sajauc mērci ar makaroniem un pasniedz.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form