Spageti makaroni ar puraviem un papriku
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150-200 g
150-200 g tagliatelle pasta
tagliatelle pasta
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1 gab.
1 gab. liels puravs
liels puravs
1 gab.
1 gab. sarkanā paprika
sarkanā paprika
1 gab.
1 gab. dzeltenā paprika
dzeltenā paprika
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
svaiga timiāna zariņi
svaiga timiāna zariņi
1 šķipsna
1 šķipsna čili pulveris
čili pulveris
 
olīveļļa garnēšanai
olīveļļa garnēšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Makaronu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Garda un itāliska maltīte pusdienām vai vieglām vakariņām. Tagliatelle nūdeles šķīvī mīsies ar puraviem un košām paprikas šķēlītēm, bet garšu atsvaidzinās timiāns. Asumiņu maltītei piedos ne vien ķiploks, bet druska čili.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pastu izvāra pēc instrukcijām, kas norādītas uz iepakojuma.

    Tikmēr lielā pannā uzkarsē eļļu. Sagriež puravus – vispirms nomazgā, pēc tam sagriež garos kātus aptuveni astoņus centimetrus garos gabaliņos, kurus pēc tam pārgriež uz pusēm un nedaudz izplūkā.

    Puravus liek pannā, pievieno salmiņos sagrieztu papriku, saspiestu ķiploka daiviņu un timiānu. Cep 5-8 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.

    Gatavo pastu nokāš un liek atpakaļ katliņā. Tai klāt piemaisa puravu un paprikas masu, apkaisa ar garšvielām un čili pulveri. Beigās apslaksta ar olīveļļu.

    Pasniedz, kamēr vēl karsts.

    Labu apetīti!

    Tasty.lv padoms: papildini ēdienu ar citām sastāvdaļām, piemēram, spinātiem, sautētām sēnēm, riekstiem, sēkliņām, olīvām vai sarīvētu sieru.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form