Taizemiešu pannakota ar kokosriekstu, laimu un svaigām zemenēm
Foto: Santa Maria
4.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Pannakota ir gards, krēmīgs deserts. Šajā variantā krēms tiek vārīts uz lēnas uguns ar kokosriekstu pienu un laima miziņu. Tas papildināts ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām.

Kokosriekstu pienu un saldo krējumu ar želejcukuru vāra apmēram pusminūti.

No laimiem norīvē miziņu.

Iemaisa vaniļas cukuru un sarīvēto laima miziņu.

Masu lej deserta trauciņos un liek ledusskapī apmēram uz 2 stundām sacietēšanai.

Papildina pannakotu ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām tieši pirms servēšanas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form