Jēra gaļas šašliks tandoori karija mērces marinādē
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
350-500 g
350-500 g jēra gaļa
jēra gaļa
2-3 ĒK
2-3 ĒK tandoori karija mērce
tandoori karija mērce
2 ĒK
2 ĒK bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
1/2
1/2 citrona sula
citrona sula
 
citrona daiviņas
citrona daiviņas
 
piparmētras
piparmētras
Piederumi:
 
iesmi
iesmi
 
noslēgts plastmasas maisiņš
noslēgts plastmasas maisiņš
  • Ass un pikants ēdiens
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Gaļas ēdieni
  • Indiešu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pikants jēra šašliks ar aso indiešu tandoori karija mērci, jogurtu un nedaudz citronu sulas. Kamēr grilēšanas sezona vēl nav beigusies, noteikti jāpamēģina kāda eksotiskāka gaļas recepte, kuru spraust uz iesma. Gatavo jēru pasniedz kopā ar viegliem salātiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Jēru sagriež lielos kubiņos, saber plastmasas maisiņā, pievieno karija pastu, jogurtu un citronu sulu.

    Maisiņu noslēdz un tad apviļā jēru pārējās sastāvdaļās, lai gaļa iemarinētos (vismaz 30 minūtes).

    Kad gaļa gatava cepšanai, to liek uz iesmiem, pārmaiņus pa vidu spraužot arī zaļās paprikas gabaliņus.

    Iesmiņus grilē uz grilpannas vai grila uz mēreni karstas uguns vai oglēm aptuveni 10–15 minūtes, ik pa laikam iesmus grozot.

    Gatavo jēra šašliku pasniedz kopā ar citrona daiviņām un piparmētru lapām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form