Foto: Shutterstock
Gardai maltītei- teļa gaļas eskalopi ar citronu.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
500 gteļa gaļa125 gliellpa buljons1 gab.citrona sula1 ĒKsmalki sakapāti pētersīļi sāls malti melnie pipari milti olīveļļa un sviests (2:3)

Sagatavošana

1

Gaļu plāni sagriež šķēles.

2

Gaļai atdala cīpslas, taukus un šķēles viegli ar āmuriņu izdauza un apvārta miltos.

3

Lielā pannā sakarsē olīveļļu un sviestu. No abām pusēm apcep gaļas šķēles, uzkaisa sāli un piparus. Pielej buljonu un turpina sautēt.

4

Pēc 12 minūtēm, kad gaļa gatava, noņem no plīts un pārlej ar citrona sulu. Pārkaisa ar pētersīļiem un pasniedz karstus.

Iesūtīja: sonicfox

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!