40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
500 gteļa gaļa125 gliellpa buljons1 gab.citrona sula1 ĒKsmalki sakapāti pētersīļi sāls malti melnie pipari milti olīveļļa un sviests (2:3)
Sagatavošana
1
Gaļu plāni sagriež šķēles.
2
Gaļai atdala cīpslas, taukus un šķēles viegli ar āmuriņu izdauza un apvārta miltos.
3
Lielā pannā sakarsē olīveļļu un sviestu. No abām pusēm apcep gaļas šķēles, uzkaisa sāli un piparus. Pielej buljonu un turpina sautēt.
4
Pēc 12 minūtēm, kad gaļa gatava, noņem no plīts un pārlej ar citrona sulu. Pārkaisa ar pētersīļiem un pasniedz karstus.
Iesūtīja: sonicfox
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit