Teļa gaļas karbonāde ar gurķu salātiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardām pusdienām un vakariņām pietiek vien ar kārtīgi saceptu karbonādi. Tāpēc teļa gaļas šnicele būs lieliska izvēle. Pasniedz to kopā ar svaiga gurķa salātiņiem, kas sajaukti ar jogurta mērci.

Teļa gaļas filejas izdauza ar gaļas āmurīti, lai tās būtu plakanas.

Dziļā šķīvī saber miltus un pievieno tiem sāli un piparus. Sagatavo arī šķīvi ar sakultu olu un šķīvi ar rīvmaizi. Pēc tam miltu masā apviļā karbonādes, tad tās iemērc sakultajā olā, bet pēc tam – rīvmaizē. Kad karbonādes apviļātas, tās ieliek ledusskapī atdzist uz 30 minūtēm.

Tikmēr pagatavo gurķu salātus – gurķi sagriež plānās šķēlītēs un saber bļodā. Pievieno jogurtu, baltvīna etiķi, sāli un piparus. Salātus apmaisa un atliek maliņā.

Uzkarsē pannu ar eļļu, kurā tiks ceptas karbonādes. Kad eļļa uzkarsusi, cep karbonādes – aptuveni 3 minūtes no katras puses, līdz šniceles ir zeltaini brūnas.

Apceptās šniceles pasniedz lielos šķīvjos ar gurķu salātiem, citrona daiviņām un dillēm.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form