Teļa gaļas veltnīši ar olu uzkodu galdam
Foto: Shutterstock
0 0
1 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g teļa gaļa
teļa gaļa
1 gab.
1 gab. ola
ola
0,5 gab.
0,5 gab. sīpols
sīpols
0,5 gab.
0,5 gab. burkāns
burkāns
 
pētersīļa zaļumi
pētersīļa zaļumi
100 g
100 g majonēze
majonēze
 
sāls
sāls
 
zaļumi
zaļumi
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Gaļas uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Teļa gaļas ligzdiņas - grezna uzkoda aukstajam galdam.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Teļa gaļas mīkstumu (ciskas gabals) sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, ietin tajā cieti vārītu olu, apsien ar diegu.

    Sagatavotos veltnīšus sakarsētā eļļā apcep, liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai ūdeni, pievieno sasmalcinātus sīpolus, burkānus, pētersīļu zaļumus un sautē, līdz gaļa mīksta.

    Atdzisušiem veltnīšiem noņem diegu, pārgriež šķērsām uz pusēm, sakārto traukā, pārlej ar majonēzi, grezno ar zaļumiem.

    Iesūtīja: Alise

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form