Foto: Shutterstock
Teļa gaļas ligzdiņas - grezna uzkoda aukstajam galdam.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
150 gteļa gaļa1 gab.ola0.5 gab.sīpols0.5 gab.burkāns pētersīļa zaļumi100 gmajonēze sāls zaļumi

Sagatavošana

1

Teļa gaļas mīkstumu (ciskas gabals) sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, ietin tajā cieti vārītu olu, apsien ar diegu.

2

Sagatavotos veltnīšus sakarsētā eļļā apcep, liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai ūdeni, pievieno sasmalcinātus sīpolus, burkānus, pētersīļu zaļumus un sautē, līdz gaļa mīksta.

3

Atdzisušiem veltnīšiem noņem diegu, pārgriež šķērsām uz pusēm, sakārto traukā, pārlej ar majonēzi, grezno ar zaļumiem.

Iesūtīja: Alise

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!