Tievās kotletes no gaļas un biezpiena klāt var piecept arī dārzeņus piedevām.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gvārīta lielopu maltā gaļa250 gvājpiena biezpiens1 gab.ola sīpols vai ķiploks sāls

Sagatavošana

1

Malto gaļu, biezpienu, olas, garšvielas, sīpolus vai ķiplokus rūpīgi samīca un veido bumbveidīgas kotletes.

2

Cepamo pannu izklāj ar sīpolu šķēlēm, pārkaisa garšvielas, pielej nedaudz ūdens, kārto kotletes.

3

Sautē uz mazas uguns, līdz gatavas.

4

Kotletes nevajag grozīt.

* pannā var kārtot – sīpolus, papriku, tomātus, kāpostus ...

Iesūtīja:
Dana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!