50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gvārīta lielopu maltā gaļa250 gvājpiena biezpiens1 gab.ola sīpols vai ķiploks sāls
Sagatavošana
1
Malto gaļu, biezpienu, olas, garšvielas, sīpolus vai ķiplokus rūpīgi samīca un veido bumbveidīgas kotletes.
2
Cepamo pannu izklāj ar sīpolu šķēlēm, pārkaisa garšvielas, pielej nedaudz ūdens, kārto kotletes.
3
Sautē uz mazas uguns, līdz gatavas.
4
Kotletes nevajag grozīt.
* pannā var kārtot – sīpolus, papriku, tomātus, kāpostus ...
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit