Foto: Shutterstock
Ši elementārā biezpienkūka, kuras pagatavošanai nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas, vienlīdz labi garšo gan tikko no krāsns izcelta, gan atdzisusi.
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gbiezpiens3 olas(L)1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 160 grādiem.

2

Biezpienu iztrin caur sietu vai sablendē.

3

Citā traukā sakuļ olas ar iebiezināto pienu, līdz masa ir gaiša un palielinājusies apjomā.

4

Olu masu pievieno biezpienam un visu sakuļ viendabīgā masā.

5

Lej masu ietaukotā vai ar cepamo papīru izklātā veidnē. Cep 40 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!