
Vienkāršā rabarberu kūka no četrām sastāvdaļām sanāks arī kūku cepšanas iesācējam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Olas ar cukuru, izmantojot mikseri saputo gaišā, gaisīgā masā. Puto vismaz 5 minūtes. Pa daļām iemaisa un iekuļ miltus.
Apaļo kūku veidni iesmērē ar taukvielām, saber nomizotus, gabaliņos sagrieztus rabarberus. Rabarberiem pāri pārlej mīklu.
Cep līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī gatavu - aptuveni 40-45 minūtes.
Iesūtīja: sondrux
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.