Tikai trīs sastāvdaļas: elementārā persiku kūka
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 lielā bundža konservētu persiku
lielā bundža konservētu persiku
8 ĒK
8 ĒK cukurs
cukurs
 
pašbriestošie milti ("self rising")
pašbriestošie milti ("self rising")
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Šo elementāro kūku no konservētiem persikiem, cukura un pašbriestošajiem miltiem būs pa spēkam pagatavot ikvienam.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sastāvdaļas paredzētas 18 cm diametra veidnei.

    Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Veidni ietauko ar sviestu vai eļļu, ieber tajā 4 ĒK cukura un sakrata, lai cukurs vienmērīgi izlīdzinātos pa pamatni.

    Konservēto persiku šķidrumu lej bļodā, pievieno 4 ĒK cukura, pa daļām ber klāt miltus un iemaisa, līdz iegūta bieza krējuma konsistences mīkla.

    Persikus sagriež šķēlēs, izkārto veidnē, pāri lej mīklu.

    Liek veidni krāsnī un cep kūku aptuveni 35-40 minūtes.

    Veidni izņem no krāsns, atdzesē 10 minūtes, tad kūkas formu uzmanīgi apgāž otrādi un ļauj kūkai uzkrist uz servējamā šķīvja.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form