
Šo elementāro kūku no konservētiem persikiem, cukura un pašbriestošajiem miltiem būs pa spēkam pagatavot ikvienam.
Sastāvdaļas paredzētas 18 cm diametra veidnei.
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Veidni ietauko ar sviestu vai eļļu, ieber tajā 4 ĒK cukura un sakrata, lai cukurs vienmērīgi izlīdzinātos pa pamatni.
Konservēto persiku šķidrumu lej bļodā, pievieno 4 ĒK cukura, pa daļām ber klāt miltus un iemaisa, līdz iegūta bieza krējuma konsistences mīkla.
Persikus sagriež šķēlēs, izkārto veidnē, pāri lej mīklu.
Liek veidni krāsnī un cep kūku aptuveni 35-40 minūtes.
Veidni izņem no krāsns, atdzesē 10 minūtes, tad kūkas formu uzmanīgi apgāž otrādi un ļauj kūkai uzkrist uz servējamā šķīvja.
Lai labi garšo!