Tiramisu recepte
Foto: Shutterstock
4.5000 4
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g mascarpone
mascarpone
12 gab.
12 gab. cepumi Dāmu pirkstiņi (Ladyfingers)
cepumi Dāmu pirkstiņi (Ladyfingers)
2 tases
2 tases espreso kafija
espreso kafija
100 g
100 g Amaretto liķieris (var arī Mokas liķieri)
Amaretto liķieris (var arī Mokas liķieri)
200 g
200 g saldais krējums
saldais krējums
3 gab.
3 gab. olas dzeltenumi
olas dzeltenumi
80 g
80 g cukurs
cukurs
 
kakao
kakao
 
Amaretto liķieris (var arī Mokas liķieri)
Amaretto liķieris (var arī Mokas liķieri)
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Tiramisu ar amaretto un espresso - pieaugušo viesībām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olu dzeltenums sakuļ ar cukuru (apmēram 10 minūtes) un pievieno Mascarpone sieru.

    Kuļ tik ilgi, līdz masa ir vijīga un viendabīga. Pievieno pusi Amaretto liķiera.

    Atsevišķā traukā sakuļ saldo krējumu. Kad tas gatavs, pievieno sagatavotu Mascarpone siera masu.

    Atdzesētai kafijai pievieno atlikušo Amaretto liķiera, un tajā mērcē Dāmu pirkstiņus. Kārto traukā vienā kārtā, virsū liek Mascarpone siera masu, atkal izmērcētos cepumus un pēc tam siera masu.

    Dekorē, pārkaisot kakao ar pūdercukuru (vai šokolādi).

    Iesūtīja: Sauleite

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form