Tiramisu ar Amaretto
Foto: Shutterstock
2.6667 3
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g mascarpone
mascarpone
250 ml
250 ml stipra kafija
stipra kafija
4 gab.
4 gab. olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
4 gab.
4 gab. olu baltumi
olu baltumi
100 g
100 g pūdercukurs
pūdercukurs
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
naža gals
naža gals sāls
sāls
6 ĒK
6 ĒK Amaretto
Amaretto
1 g
1 g cepumi
cepumi
 
kakao
kakao
  • Citi saldēdieni
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Garda un vienkārši pagatavojama tiramisu kūka ar Amaretto liķieri.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepumus samērcē kafijā.

    Olu dzeltenumus, pūdercukuru un Amaretto labi saputo un samaisa ar maskarponi.

    Olu baltumiem pievieno sāli un 1 ĒK cukura un saputo stingrās putās, pēc tam uzmanīgi iecilā saputotajos dzeltenumos.

    Lielā lēzenā bļodā ieklāj kafijā samērcēto cepumu kārtu, liek virsū krēma kārtu, pēc tam – atkal cepumus utt.

    Tiramisu vismaz uz četrām stundām ievieto ledusskapī. Pirms pasniegšanas galdā pārkaisa ar kakao.

    Cepumus ieteicams likt ar cukuroto pusi uz leju, jo tad tos labāk var piesūcināt ar kafiju.

    Iesūtīja: Juisīte

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form