Tiramisu ar banāniem
Foto: Shutterstock
4.0000 4
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Tiramisu ar banāniem - novērtēs visi saldummīļi.

Biezpienam uzspiež ar karoti, ja tas sulo, uzreiz var likt sietā un notecināt lieko šķidrumu. Ja biezpiens graudains, to izberž caur sietu.

Biezpienam pievieno sieru, rumu vai ruma esenci, pusi cukura, liķieri un atdzesē.

Cepumus pa vienam mērc kafijā, kārto veidnē.

Pāri liek pusi saputotās siera-biezpiena masas, pa virsu noklāj banānu šķēlītes. Tad vēlreiz liek cepumu kārtu, banānu šķēlītes un siera masu.

Pārkaisa ar kakao pulveri.

Tiramisu vairākas stundas atdzesē ledusskapī. Ja tiramisu gatavo bērniem, tad alkoholu nepievieno.

Iesūtīja: kaķiitis

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form