200Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
180 gsaldais krējums175 gmaskarpone1 ĒKpūdercukurs gab.dāmu pirkstiņi ĒKstipra kafija ĒKkakao pulveris
Sagatavošana
1
Bļodā liek maskarpones sieru, saldo krējumu un pūdercukuru un uz vidēja ātruma saputo sastāvdaļas ar mikseri, līdz iegūst krēma konsistenci.
2
Iegūto krēmu iepilda konditorejas maisā.
3
Dāmu pirkstiņus no vienas puses iemērc kafijā un izvieto sev vēlamajā traukā, tā lai katrā porcijā būtu 3–4 gab.
4
Gatavo krēmu sirds formā uzspiež virsū dāmu pirkstiņiem. Novieto ledusskapī uz 3 stundām.
5
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kakao.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit